Tri intimna koncerta Tram 11 u Tvornici kulture

Nakon spektakla u Domu sportova pred 9.000 ljudi i jednog od najbrže rasprodanih koncerata nekog hrvatskog izvođača uopće, Tram 11 su se odlučili na tri intimnija klupska koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture koji će se održati od 12. do 14. travnja.

Old school rap rokanje, u kapacitetu od samo 1300 ljud po danu, svakako je prava poslastica za one koji bend, nakon svih ovih godina, žele doživjeti i u klupskom okruženju. Bit će to ujedno i posljednji samostalni nastupi Tramovaca u Zagrebu za jedno duže razdoblje.

Bend ne isključuje mogućnost nastupa na festivalima ili grupnim koncertima u svom gradu, no što se tiče samostalnih cjelovečernjih setova, nastupi u Tvornici posljednji su u Zagrebu za neko duže vrijeme. Na svakom od tri koncerta bend će imati jaku predgrupu, goste te after party u Malom pogonu.

S obzirom da ulaznica za Dom sportova nije bilo nevjerojatnih 45 dana uoči koncerta i da su cijene kod preprodavača dostizale i 700 kuna za očekivati je da karte za ovako ekskluzivne klupske koncerte u malom kapacitetu planu prilično brzo.

Dnevne ulaznice po cijeni od 90 kuna, a ukoliko ih ostane, na dan koncerta će se za ulaz trebati izdvojiti 100 kuna.

KUPI ULAZNICU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *