Filtriraj Unesi uvjete
Prikaži odabrano
Kategorije
Sortiraj po
Prikaži odabrano

Iron Maiden: Trooper pivo

28,00 Kn

Pivo Iron Maidena nosi naziv “Trooper”, prema pjesmi s legendarnog albuma “Piece of Mind” i brižno je u suradnji s Bruceom Dickinsonom nastalo u engleskoj pivovari Robinsons.

Na zalihi

Dodatne informacije

Vrsta

Premium British Beer

Proizvođač

Robinsons

Opis

Pivo Iron Maidena nosi naziv “Trooper”, prema pjesmi s legendarnog albuma “Piece of Mind”. Brižno je u suradnji s Bruceom Dickinsonom nastalo u engleskoj pivovari Robinsons.

Dickinson je veliki obožavatelj tradicionalnih britanskih piva Real Ale i Trooper je rađen prema njegovom ukusu kao svijetlo, jantarno pivo gornje fermentacije – Ale, Best/Special Bitter stila sa 4,7 posto alkohola.

“Nikad ne pijem mainstream lagere! Ako dođem u pub i nemaju pravo pivo, radije ću popiti sok. Ali isto tako – Troopera nismo pozicionirali na tržištu kao pivo nekakvog metal benda. To je brand pivnice Robinsons i pomogli smo im u razvoju. Traju već 6 generacija, imaju cijenjene pive i sumnjam da im je želja da im nekakve rock zvijezde dođu i srozaju reputaciju. Sigurno žele biti ovdje i raditi pivo i nakon sljedećih dvije ili tri generacije!” poručuje frontmen Maidena.

– 0,33 l
– 4,7% vol.

Imamo i Motorhead pivo!

Recenzije

Trenutno nema niti jedne recenzije.

Napiši prvu recenziju za “Iron Maiden: Trooper pivo”