Uvjeti kupnje i dostava

Molimo pažljivo pročitajte!

Korištenjem usluga web-shopa Rockmark.hr prihvaćate ove Uvjete kupnje i dostave. Ako niste suglasni s Uvjetima, nemojte koristiti ovaj web-shop niti putem njega naručivati robu. Rock Portal d.o.o. ne odgovara za eventualnu štetu nastalu korištenjem ovog web-shopa te korištenjem njegovih informacija u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

Sve cijene na Rockmark.hr izražene su u kunama (Kn) s uključenim PDV-om. Troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu.

Cijena dostave odnosi se samo na teritorij Republike Hrvatske. Za međunarodnu dostavu obratite se direktno prodavatelju (kontakti u Impressumu). U cijenu dostave uključeno je pakiranje proizvoda.

Rock Portal d.o.o. se obvezuje isporučiti naručenu robu u roku od 3-5 radnih dana na području Republike Hrvatske od uplate sredstava za naručenu robu. Dostava se obavlja prema uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje robe dostavnoj službi (Kupac će biti obavješten putem e-maila).

U slučaju nemogućnosti isporuke tražene robe Rock Portal d.o.o. obvezan je vratiti sva uplaćena sredstva Kupcu, koji je ista položio na račun Rock Portala d.o.o. u svrhu kupnje dotične robe.

Rock Portal d.o.o. ne odgovara Kupcu za manje ogrebotine na proizvodima koje su nastale kao posljedica dostave robe putem dostavne službe ako ogrebotine ili manji nedostaci ne utječu na osnovna svojstva i upotrebljivost proizvoda.

Reklamacija robe moguća je u roku od 7 dana od preuzimanja iste. Povrat uplaćenih sredstava za robu uplaćuje se Kupcu nakon utvrđivanja razloga reklamacije. Troškovi dostave robe se ne vraćaju Kupcu, osim ako Rock Portal d.o.o. ne snosi krivicu za reklamaciju robe.

Plaćene prednarudžbe ne mogu se otkazati i za njih neće biti moguće ostvariti povrat sredstava. Rock Portal d.o.o. obavezuje se vratiti sredstva Kupcu jedino u slučaju otkazivanja prednarudžbe od strane dobavljača ili nemogućnosti isporuke prednaručenog artikla u dogovorenom roku, ukoliko kupac ne pristane na dulji rok isporuke.

Narudžbe se obrađuju isključivo unutar radnog vremena knjižare (od 9 do 20 sati radnim danom; subotom od 10 do 14 sati). Express (dostava u roku 24 sata) ne podrazumijeva slanje i dostavu vikendom. Prikup i dostava paketa vrši se od ponedjeljka do petka.

Sve promjene o uvjetima kupnje i dostave na web-shopu Rockmark.hr bit će pravodobno objavljene na ovom mjestu.

Zadnja promjena: 10. listopada 2016.