14 pozitivan koncert

Editors, Hladno pivo i Pipsi predvode 14. Pozitivan koncert

14. izdanje Pozitivca bit će njegovo najjače izdanje do sada, a predvode ga Editors, Hladno pivo i Pipsi. Pozitivan koncert, najveći i najdugovječniji domaći dvoranski glazbeni događaj, održat će se u velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova u petak 30. studenog i subotu 1. prosinca.

Po prvi put će line up Pozitivnog koncerta predvoditi jedan inozeman bend, a riječ je o grupi Editors, velikim miljenicima ovdašnje publike, koja je nekoliko puta rasprodavala Tvornicu kulture. Hladno pivo i PipsChips&Videoclips, koji će svaki izvesti puni koncertni set, čine drugi par glavnih izvođača.

Pivu će ovo biti posljednji veliki nastup u godini u kojoj slave 30. obljetnicu benda, dok će Pipsi prvi put zasvirati u svom gradu nakon trijumfalnog nastupa pred 10.000 ljudi na Zagreb Beer Festu.

Grupa Jonathan upisat će svoju drugu svirku na Pozitivcu, dok ‘debitante’ čine čak četiri izvođača – Nipplepeople (njihov jedini nastup u Zagrebu u dogledno vrijeme), M.O.R.T., Ischariotzcky i Bojana Vunturišević.

Ulaznice su usprkos jakoj postavi bendova i dalje pristupačne – dnevne ulaznice za prvi dan iznose 80 kn do 14. listopada, od 15. listopada do 29. studenog ulaznice će iznositi 90 kn, a na dan koncerta 100 kn.

Dnevne ulaznice za drugi dan iznose 70 kn do 14. listopada. Od 15. listopada do 29. studenog ulaznice će iznositi 80 kn, a na dan koncerta 90 kn.

U prodaji će se naći i ograničen broj dvodnevnih ulaznica po cijeni od 120 kn do 14. listopada, odnosno 140 kn od 15. listopada do 29. studenog.

Dvodnevne ulaznice nisu prenosive na druge osobe te će ih vlasnici prvi dan morati zamjeniti za narukvicu pred Domom sportova. Ulaz na subotnji program bit će uz pokazivanje narukvice na ulazu.

KUPI ULAZNICU

 

Raspored izvođača po danima:
Petak, 30.11.: Editors, Nipplepeople, Jonathan, Bojana Vunturišević
Subota, 1.12.: Hladno pivo, Pipschips&Videoclips, M.O.R.T., Ischariotzcky

Sam Pozitivac jedna je od akcija Udruge HUHIV kojim se ukazuje na probleme AIDS-a i HIV-a. Edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladima osobama i osobama s rizičnim ponašanjem te borba za AIDS free generaciju glavni su ciljevi HUHIV-a i našeg najvećeg dvoranskog koncerta.