Black-rebel-motor-club

Black Rebel Motorcycle Club u Tvornici kulture

Garage-rock trojka Black Rebel Motorcycle Club protutnjat će zagrebačkom Tvornicom kulture 13. lipnja, i to prvi put nakon legendardnog nastupa 2004. godine u Močvari.

Veza BRMC-a i Zagreba definitivno spada u jednu od posebnijih rock priča ovih krajeva. Bend je 23. lipnja 2004. trebao nastupiti kao predgrupa Lennyu Kravitzu u Domu sportova, ali je koncert otkazan tog dana zbog Lennyjeve bolesti. To nije obeshrabrilo BRMC, dapače izašli su na trg između dvorane i hotela Panorama i odsvirala polusatni set, te se nakon brzog dogovora s menadžmentom grupa se preselila u Močvaru i izvela jedan od onih nastupa o kojima se pričalo još mjesecima.

Garažni psihodelični rock pakao koji je u jednom trenu, zbog tehničkih problema, čak postao unplugged svirka s članovima benda koji svirali stojeći među publikom u krcatom klubu…

Pred hrvatske fanove dolaze s novim materijalom “Wrong Creatures” s kojeg su već skinuli četiri singla, “Little Thing Gone Wild”, “Haunt”, “Question of Faith” i “King of Bones”, s kojim se vraćaju na početke i tri vrhunska izdanja “B.R.M.C.”, “Take Them On, On Your Own” i “Howl”.

Ulaznice u prodaju kreću u utorak, 18.12., po 150 kuna. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 170 kn.