elemental ulaznice

Elemental u prosincu slavi 20 godina dvodnevnim koncertom u Tvornici kulture

Elemental slavi 20 godina postojanja, a za svoje je poklonike pripremio niz iznenađenja koje će im kroz godinu predstaviti. Vrhunac slavlja dogodit će se 14. i 15. prosinca (petak i subota) u Tvornici kulture.

Dvodnevni spektakl nazvan “XOXO” bend je zamislio u netipičnoj izvedbi. Na prvi dan, pod imenom “Naš koncert“, Elemental će pripremiti listu pjesama kojom žele zaokružiti svoju dugogodišnju karijeru, dok će za drugi dan, za nastup nazvan “Vaš koncert” publika biti ta koja slaže listu pjesama koje su obilježile njihovih dva desetljeća s bendom.

Od 1998. do danas Elemental je objavio 7 albuma, a posljednji od njih, dvostruko izdanje “Tijelo” bend izdaje za svoju vlastitu diskografsku kuću 383 Records. U 20 godina stvorili su više od 120 pjesama, od čega njih 32 čine službeni singlovi, uključujući i najbolju pjesmu 2016. – “Goli i bosi”. Iste godine grupa je odsvirala najveći samostalni koncert u rasprodanoj maloj dvorani
zagrebačkog Doma sportova, te nastupila pred 40.000 ljudi u Beogradu. Za kraj slavljeničke godine Elemental se vraća u Tvornicu, na dvije posebne večeri.

Cijena jednodnevnih ulaznica iznosi 60 kn do 26. kolovoza, 70 kn do 13. prosinca te 90 kn na sam dan pojedinog nastupa. U prvom, ljetnom early bird rangu cijene moći će se kupiti i dvodnevna ulaznica po 95 kn.

KUPI JEDNODNEVNU ULAZNICU