krankšvester u domu sportova

Krankšvester spremaju najveći koncert karijere u Domu sportova

Jedan od fascinantnijih glazbenih fenomena na našoj sceni, ujedno i vlasnici najvećeg prošlogodišnjeg underground hita “Gaber”,  spremni su za najveći solo koncert dosadašnje karijere. Nakon nastupa na festivalu Drito iz Tvornice i koncerta promocije albuma u Velikom pogonu Tvornice kulture, hip hop duo Krankšvester dolaze u zagrebački Dom sportova u subotu 27. listopada.

Od samog početka poznati po otrovnim rimama i tvrdim beatovima,  Sett i 3Ki Stil organiziraju šutke već gotovo deset godina. Kao bend i kroz solo projekte skupili su osam izdanja sve dok u proljeće 2017. nisu izbacili “Gaber”, ultimativnu party himnu i daleko najjači regionalni underground hit godine.

Naklon rave/eurodance/gaber kulturi preuzeo je primat na njihovom aktualnom albumuKrankšvester IV” s kojeg su skinuta i dva Švesterova potpisna singla  “Zli kurac” i “Što ti znaš o tome”, a nedavno im se pridružio i odličan video za “Retardirana”. Sam album krije još nekoliko potencijalnih megahitova koji će se teško čuti na radio postajama, ali bi bez problema mogli uhvatiti nekoliko milijuna pregleda na You Tubeu.

Krankšvester svim svojim dosadašnjim izdanjima ostali su daleko od mainstream medija, ali su itekako zahvaćali publiku svih profila. Bogata diskografija uključuje neke neizostavne hitove koji su recentnim uspjesima “Gabera” ponovo došle u prvi plan u mnogim klubovima. Album “Krankšvester I” uveo je “Majko zovi dilera” ili “Pecamo te ribe”, a nasljednik “Krankšvester II” poznat je po “Ružne ribe jebu se ko zmajevi” ili “Moj kurac je odavno prekinuo s tobom”.

“Krankšvester III” donosi kultne radove poput “Tvoje dupe govori 100 jezika”, “Polarna jebačina”, “Benbare & Saundsistemi”, te suradnju sa Sajsi MC na pjesmi “Liz Taylor”. Kultni “Krankšvester IV” zaokružio je plodnu diskografiju koja sadrži i albume poput “Švester je istina”, kao i solo radove koje potpisuju Sett i 3Ki Stil kao što su “Antiklimaks”, “Vodič Kroz Život Za Bezbrižne” ili “Tvrda stolica”.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 50 kn do 30. ožujka, 31. ožujka cijena se penje na 60 kn i vrijedi sve do 3. lipnja kada će cijena biti 70 kn. Na dan koncerta, ako ih ostane, ulaznice će koštati 90 kn.

KUPI ULAZNICU