Michael Buble

Michael Bublé stiže u Arenu Zagreb

Jedna najvećih glazbenih zvijezda današnjice, Michael Bublé stiže u Arenu Zagreb! Koncert će se održati 16. rujna 2019., ulaznice su prodaji od 23. studenog.

Vlasnik deset snimljenih izdanja, brojnih hitova, četiri Grammy nagrade i više od 60 milijuna prodanih albuma u Zagreb stiže u sklopu velike svjetske turneje kojom promovira svoje najnovije studijsko izdanje  (“love”).

Ovo je četvrta velika svjetska turneja u bogatoj karijeri Michaela Bubléa, a njezin prvi dio uključuje 27 američkih gradova, dok europski dio turneje započinje 20. svibnja u Birminghamu.

“Vraćam se raditi ono za što sam stvoren. Vraćam se svijetu kojem više nego ikad prije treba ljubavi, romantike i smijeha, a upravo to kanaliziram kroz nove pjesme. Ovo je najbolji album koji sam dosad snimio” izjavio je Bublé koji je zbog obiteljske situacije jedno vrijeme izbivao s glazbene scene: “Istina je da sam trebao napraviti ovaj album i da je djelovao jako terapeutski na mene. Ove pjesme i ovaj žanr su suština mene. Savršeno mi odgovaraju i djeluju tako prirodno.”

Najnoviji album  (“love”) predstavlja presjek bezvremenskih ljubavnih klasika u blistavim novim aranžmanima među kojima se izdvajaju My Funny Valentine u Michaelovoj vrhunskoj interpretaciji, La Vie En Rose koju je otpjevao u duetu s Cécileom McLorinom Salvantom, dok je s Loren Allred udahnuo novi život Kris Kristoffersonovom hitu Help Me Make It Through The Night. Emocionalno središte albuma  (“love”) je njegova koautorska pjesma Forever Love koja govori o njegovoj omiljenoj ulozi oca te ranjivosti i snazi koja dolazi uz bezuvjetnu ljubav.

Naravno očekuje se da će uz nove pjesme Buble predstaviti i hitove kojima se proslavio.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl u prodaju kreću 23. studenog.

Kupi ulaznicu via Eventim