superuho-festival-2018-primosten

Počinje prodaja ulaznica za 5. izdanje SuperUho Festivala!

Nakon uspješnog četvrtog izdanja SuperUho Festivala, koji je ove godine po drugi put održan u Primoštenu, sada je najavljeno održavanje petog izdanja festivala, i to od 6. do 8. kolovoza 2018., a za koji je upravo i krenula promotivna prodaja ulaznica.

Festival će se održati u istom prekrasnom, intimnom prostoru nekadašnjeg hotela Marina Lučica, koji se nalazi u neposrednoj blizini jedne od najljepših plaža na Jadranu. U samom prostoru smješten i idiličan kamp u potpunosti natkriven gustom borovom šumom, u kojem zvučnu kulisu uz nezaobilazne cvrčke stvara i čaroban šum mora.

Nakon što je festivalski kamp dvije godine zaredom bio krcat pokazalo se da njegovo ovogodišnje povećanje na dvostruko veću površinu neće biti dovoljno pa SuperUho za iduću godinu najavljuje daljnje širenje kampa i dodatno uređenje terena kako bi boravak festivalskih gostiju bio čim ugodniji. Kamp će biti otvoren već 4. kolovoza u 12:00 sati i radit će sve do 9. kolovoza do 12:00 sati. Za dva uvodna dana koji će prethoditi glavnom festivalskom programu pripremaju se dodatni sadržaji o kojima će informacije biti poznate tijekom veljače.

Koncept glazbenog programa zadržat će svoj prepoznatljiv intimni format uživanja u glazbi i koncertnom ambijentu gdje će nastupiti pažljivo i s ljubavlju izabrani izvođači svjetske i regionalne glazbene scene. Objava prvih izvođača uslijedit će krajem siječnja.

Ovom prilikom najavljujemo početak prodaje prvog ograničenog paketa festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od 190 kuna, te kamperskih ulaznica koje će se u promotivnom razdoblju prodavati po cijeni od samo 60 kuna. Dakle, komplet koji omogućava posjet svim događanjima u sklopu festivala, te petodnevno kampiranje na prekrasnoj lokaciji u ovom prvom promotivnom paketu koštat će samo 250 kuna, a navedene cijene vrijedit će do kraja godine.

Za petu godišnjicu festivala najbržih 55 kupaca svoje će kamperske ulaznice dobiti besplatno!

Nakon isteka razdoblja prodaje prvog promotivnog paketa festivalskih ulaznica za 5. izdanje SuperUho Festivala, točnije od 1.1.2018., cijene festivalskih ulaznica će biti 220 kuna (do 18.3.), 250 kuna (do 18.6.), 290 kuna (do 6.8.) te 320 kuna na ulazu.

Cijene kamperskih ulaznica od 1.1.2018. će biti 90 kuna (do 18.3.), 120 kuna (do 18.6.) te 150 kuna do kraja festivala.

KUPI ULAZNICU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *