cigarettes after sex u dvorištu jedinstva

Povratak Cigarettes After Sex u Zagreb

Nešto više od godinu dana nakon svog premijernog hrvatskog nastupa, Cigarettes After Sex vraćaju se u Zagreb. Samostalan open air koncert zakazan je za petak 6. srpnja u dvorištu
Jedinstva na Trnjanskom nasipu.

Njihovo prvo gostovanje, u Tvornici kulture u lipnju prošle godine, rasprodano je mjesec dana uoči održavanja. Cigarettes After Sex su na krilima sjajnih demo singlova, objavljenih putem You Tube kanala, stvorili strahoviti interes medija i fanova glazbe te su zagrebački koncert rasprodali bez da su na tržištu imali objavljen album. Bend i menadžment već su tada Zagreb označili kao jedno od dražih tržišta na kojima su nastupali te su se obećali brz povratak.

Priznanja koja CAS dobivaju u posljednje vrijeme su mnogobrojnija, a najviše se vjerojatno ističe poziv Nicka Cavea da mu otvaraju jesensku američku turneju, na kojoj će po prvi puta u karijeri nastupati u najvećim arenama kapaciteta do 20.000 ljudi.

Early bird cijena ulaznice od 100 kn aktualna je do 20. svibnja, dan iza penje se na 120 kn, a na dan koncerta, ako ih ostane, koštat će 150 kn.

KUPI ULAZNICU