skunk anansie

Skunk Anansie u srpnju na Šalati!

Britanska alter-rock četvorka Skunk Anansie, predvođena karizmatičnom Skin, dolazi u subotu 27. srpnja na zagrebački stadion Šalata u sklopu turneje najvećih hitova 25Live@25.

Prošlo je 25 godina otkad su Skunk Anansie debitirali na sceni moćnim singlom “Selling Jesus”. Svi koji su ostali zapanjeni eksplozivnom ćelavom Skin, iza koje je buku dizala prilično jednostavna, ali glasna kombinacija bubanj – bas – gitara, a još zapanjeniji su bili jednom kad su vidjeli Skunk Anansie uživo. Bez sumnje jedan od najboljih live bendova posljednjih četvrt stoljeća svojevremeno su protutnjali kroz Zagreb održavši u dvorištu Jedinstva koncert o kojem se pričalo mjesecima.

Skunk Anansie obilježavaju 25 godina i nose svoje ogromne hitove na put oko svijeta. Velika hrvatska rođendanska fešta dogodit će se u ljetnu subotu, 27. srpnja na stadionu Šalata, najomiljenijem zagrebačkom otvorenom koncertnom prostoru, dosad već testiranom od strane mnogih velikih izvođača kao što su Prophets Of Rage ili Slash. Setlista se već može pogoditi jer će sigurno sadržavati pjesme poput “Hedonism”, “Weak”, “I Can Dream”, “Twisted”, “Charlie Big Potato”, “Secretly”, “Because Of You”, “Brazen (Weep)”, “Charity” i, naravno, „Selling Jesus“ s kojom je sve počelo.

Ulaznice u prodaju kreću u petak 22. veljače po early bird cijeni od 190 kn. Ta cijena je na snazi do 31. ožujka, dok će od 1. travnja do 26. srpnja za ulaz trebati izdvojiti 220 kn, a na sam dan koncerta 250 kn. Ulaznice nisu posebno podijeljene za tribinu i parter već vrijede za cijeli prostor za publiku.

Posebno od njih u ponudi će se naći ulaznice za VIP sektor po cijeni od 370 kn, što je iznos koji će ostati do samog nastupa.