Texas u Domu sportova

Texas u Domu sportova s najvećim hitovima

Grupa Texas u Domu sportova u nedjelju 30. rujna predstavit će najveće hitove iz preko 30 godina duge impresivne karijere. Na svom premijernom hrvatskom nastupu ovaj slavni škotski bend predvođen šarmantnom Sharleen Spiteri izvest će pjesme s kojima su se upisali među najznačajnije otočke pop rock izvođače posljednjih desetljeća.

Više od 40 milijuna prodanih albuma nošeni su velikim hitovima od debitantskog “I Don’t Wanna Lover” do ultimativnih radijskih uspješnica “Say What You Want”, “Black Eyed Boy”, “Halo”, “Put Your Arms Around Me”, “Carnival Girl”, “In Demand”, “Inner Smile” i “Summer Son”, a sve njih će Texas po prvi puta izvesti na gostovanju u Zagrebu.

Grupu su 1986. u Glasgowu osnovali Sharlee i gitarisrt Johnny McElhone, pronašivši insipraciju za ime u Wendersonovom filmu “Paris, Texas”. Već prvi singl “I Don’t Wanna Lover”, objavljen 1989. bio je veliki hit, ali za pravu internacionalnu slavu trebala su proći tri studijska albuma. Izdanja “White On Blonde” i “The Hush” katapultirali su Texas među najveća otočka imena s ogromni radijskim airplayem promoviravši Sharlee u jednu od najprepoznatjlivijih vokala ’90-‘ih.

Uspješne godine zaokružene su i “Greatest Hits” albumom koji je samo u Velikoj Britaniji ulovio šestorostruku platinastu tiražu. Grupa je nastavila nizati zapažene albume poput “Careful What You Wish For” i “Red Book”, da bi se, nakon kratke pauze i Sharleenina dva solo projekta vratio hvaljenim prošlogodišnjim albumom “Jump On Bord”.

Ulaznice su u prodaji, a u ponudi će se naći sektori tribina sjedenje i parter. Early bird cijene ulaznica od 180 kn za parter i 200 kn za tribinu vrijedit će do 22. srpnja, a nakon pa do 29. rujna za parter će trebati izdvojiti 200 kn, a za tribinu 220 kn. Na sam dan koncerta cijena ulaznica za parter biti će 230 kn, a za tribinu 250 kn.

KUPI ULAZNICU