Filtriraj Prikazuje 1 - 12 od 33 rezultata
Prikaži odabrano
Kategorije
Sortiraj po
Prikaži odabrano

Dinamovo proljeće – Jura Stublić, Kawasaki 3P, Tram 11, Šank @ Dom sportova

60,00 Kn

Cijena ulaznice 50 kuna do 3.2., nakon toga 60 kuna.

Kupi ulaznicu via Eventim

Opis

Veliki koncert, kao jedan od vrhunaca događanja okupljenih pod nazivom “Dinamovo proljeće“, održati će se u subotu, 23. veljače u zagrebačkom Domu sportova gdje će nastupiti Jura Stublić & Film, Kawasaki 3P, Tram 11 i Šank.

U godini u kojoj je dočekano prvo nogometno proljeće nakon 49 godina udruga “Dinamo – To smo mi” priprema niz događaja u Zagrebu koji će se uključiti u stvaranje pozitivne atmosfere i dizanja na noge svih kojima je Dinamo pri srcu. Jedno od glavnih okupljanja dinamovaca, kako onih koji aktivno idu na utakmice, tako i onih koji se klubu vrćaju bit će upravo na koncert u Domu sportova 23. veljače. Pjesme mnogih izvođača utkane su u kod nogometnih tribina, žive svoje paralelne živote i proživljavaju novu mladost, jednako kao što i neki bendovi savršeno, jače i emotivnije od drugih, utjelovljuju duh grada. Kad se govori o našem gradu i Dinamu line up složen za proslavu dugočekanog proljeća.

Early bird cijena od 50 kn će vrijediti do 3. veljače, a od ponedjeljka 4.2. za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn, odnosno 70 kn na dan koncerta.
Ulaznice dostupne putem sustava Eventim.