Filtriraj Prikazuje 1 - 12 od 36 rezultata
Prikaži odabrano
Kategorije
Sortiraj po
Prikaži odabrano

Hari Rončević @ Dom sportova, Zagreb ulaznice

95,00 Kn

“Nakon uspješnih nastupa u Lisinskom, ovaj koncert mi je poseban izazov jer tu mogu biti sve što sam bio ovih 25 godina”

Kupi ulaznicu via Eventim

Opis

Hari Rončević slavi 25 godina karijere velikim koncertom u Domu sportova u petak 17. svibnja!

Hari Rončević široj se javnosti prvi put predstavio 1994. godine na ‘Melodijama hrvatskog Jadrana’ gdje je za pjesmu ‘Getanin’ osvojio prvu nagradu struke, ali i simpatije publike. ‘I sve dok dišem’, ‘Još tvog je poljupca’, ‘Moje si more’, ‘Kada jednom ovom zafalim se tilu’, ‘Kad bi se moga rodit’ i ‘Kad srce pronađe put’ samo su neke od njegovih sjajnih pjesama iz 25 godina bogate karijere koje će publika imati prilike poslušati na velikom zagrebačkom koncertu.

“Evo došao je i taj dan da i ja zasviram u Domu sportova. Nakon uspješnih nastupa u Lisinskom, ovaj koncert mi je poseban izazov jer tu mogu biti sve što sam bio ovih 25 godina. Od rockera, proroka do ‘ljubavnog glazbenog gurua’. Upravo to može poslužiti i kao opis svega onog što ćete čuti na koncertu. Nadam se da ću biti posebno inspiriran mojom publikom koja me tijekom svih ovih godina podržavala.”

Early bird ulaznice su u prodaji u ograničenom kontingentu do 8. ožujka po 75 kuna za parter i 95 kuna za tribine, nakon će iznositi 95 kuna za parter odnosno 115 kuna za tribine.

IZDVOJENO