Filtriraj Prikazuje 1 - 12 od 35 rezultata
Prikaži odabrano
Kategorije
Sortiraj po
Prikaži odabrano

Michael Kiwanuka @ Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

240,00 Kn

Cijena ulaznice od 240 do 270 kuna!

Kupi ulaznicu via Eventim

Opis

Iznimno talentirani i uspješni mladi britanski kantautor, Michael Kiwanuka, 10. srpnja na Tvrđavi sv. Mihovila povest će publiku na uzbudljivo glazbeno putovanje.

Autentičnom zvuku soula i bluesa, koji kao da je izvučen s vinila šezdesetih godina, Kiwanuka pridružuje elemente indie i folk rocka, stvarajući suvremene pjesme vintage ugođaja. Svoj osebujan glazbeni izričaj je, kako kaže, pronašao ponajviše u Otisu Reddingu i Jimiju Hendrixu, a kritičari njegovu glazbu često uspoređuju s glazbenim divovima kao što su Curtis Mayfield, Van Morrison i Marvin Gaye. Njegov je talent prepoznala i struka, te mu dodijelila nagradu BBC Sound of 2012 za najboljeg mladog glazbenika u usponu. Iste godine Kiwanuka izdaje debitantski album Home Again koji je ostvario izniman uspjeh kod publike i kritike te mu priskrbio nominaciju za uglednu britansku nagradu Mercury. Otada je Kiwanuka stekao zvjezdani status.

Ograničeni kontingent early bird ulaznica po cijeni od 240 kuna u prodaji je do 15. svibnja,  a regularne ulaznice biti će dostupne od cijeni od 270 kuna. Ulaznice dostupne putem Eventima.